Fujitsu ponuja več različic toplotnih črpalk, v osnovi pa so razdeljene na dve različici: Komfort in High power model.

Komfortni modeli so v osnovi namenjeni za manj zahtevne, torej zelo dobro izolirane ali manjše objekte, oziroma objekte, postavljene na toplejših območjih. Vodo lahko segrevajo do 60 °C, delujejo do -15  °C zunanje temperature, razpon moči pa znaša od 5 pa do 16 kW.

.

 


Za večino primerov pa je najbolj primeren High power model toplotne črpalke. Dobavljiv je v različicah 11, 14 in 16 kW, vodo lahko segreva do 60 °C, tudi ko je zunaj -20 °C, sicer pa deluje vse do -25 °C, kar je za naše podnebne razmere več kot dovolj. S pomočjo elektro grelca lahko vodo segreva celo do 65 °C.


Zaradi naštetih dejstev je zelo primeren za radiatorsko ogrevanje, dodatna prednost pa je tudi ta, da njegova ogrevalna moč ne pade (oziroma relativno malo) vse do -15 °C zunanje temperature, tako da lahko povsem samostojno zagotavlja vso potrebno ogrevalno moč za objekt, tudi v težjih vremenskih pogojih.


Dodatno je med drugim na voljo tudi komplet za ogrevanje in vodenje bazena, tako kot vse druge toplotne črpalke pa lahko prostore tudi ohlaja, možno ga je povezati na obstoječi ogrevalni sistem, hkrati pa lahko ogreva dva ogrevalna kroga z različno temperaturo (recimo talno gretje in radiatorsko).