KLIMATSKE NAPRAVE

Ko prostor klimatiziramo, odvzamemo del zraka iz njega in ga obdelamo, tako da vzpostavimo idealno temperaturo in vlažnost.

 
TOPLOTNE ČRPALKE

TOPLOTNE ČRPALKE


Toplotna črpalka iz okolja črpa energijo nizke temperature in ji poviša temperaturo za namen ogrevanja.

 
IR GRELNI PANELI     IR GRELNI PANELI

Predstavljamo vam serijo IR grelnih panelov
 ECOSUN tip U/U+, GS, TH, S/S+


Če želite več informacij glede pravilne izbire klimatske naprave oziroma kaj lahko od klimatske naprave pričakujete, kliknite tu.

 

Obrnite se na nas in svetovali vam bomo o pravilni in ekonomsko najbolj varčni izbiri ogrevalnega sistema glede na specifike vašega objekta.

 

IR grelni panel nas ogrej kot sonce zato imamo občutek večnega poletja... kliknite tukaj.


Med klimatskimi napravami boste našli svetovno znane japonske proizvajalce (Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Fujitsu) z dolgoletno tradicijo in referencami, saj slovijo po zanesljivosti in vzdržljivosti, še vedno pa so na voljo po dosegljivi ceni.

Toplotne črpalke so namenjene ogrevanju celotnega objekta in/ali sanitarne vode. Ponujamo vam priznane japonske inverterske proizvajalce z dobro vzdržljivostjo in lokalno podporo.


IR paneli so nova generacija ogrevalnih teles, ki ogrejejo prostor in ljudi na enak način kot sonce.

Če se ne želite spuščati v same detajle ter nimate priljubljene znamke in že v naprej določenih želenih specifikacij naprave, pa nam lahko direktno pošljete povpraševanje in bomo izbor za vas naredili mi.