Program oz. dejavnost našega podjetja je v glavnem prodaja, montaža, vzdrževanje, servisiranje in popravila klimatskih, hladilnih in ogrevalnih naprav, toplotnih črpalk ter električnih rezervoarjev. Na trgu smo prisotni že vse od leta 1990 in posedujemo bogate izkušnje iz omenjenih področij.

Ohranjamo kakovost, strokovnost in stremimo k inovativnosti na področju klimatizacijske tehnike in alternativni viri energije. To uspešno dosegamo že 27. leto, naš največji pokazatelj in ponos pa so zadovoljne stranke.

 
V prihodnje se želimo osredotočiti tudi na področje alternativnih virov energije, predvsem sončnih celic in sodelovanje pri gradnji sončnih elektrarn, pri magnetnem hlajenju ter podobnih dejavnostih, katere pripomorejo k zmanjševanju izpustov škodljivih plinov in snovi, katere povzročajo tanjšanje ozonskega plašča oziroma škodujejo naši atmosferi.

Poslujemo tako s prebivalstvom kakor s podjetji drobnega gospodarstva in preko javnih razpisov z državnimi ustanovami oziroma podjetji. Z naštetimi po večini opravljamo vsa dogovorjena pogodbena dela, torej montiramo nove hladilne sisteme, jih servisiramo in vzdržujemo. 


Sedež našega podjetja je v Ljubljani, s čimer nam je zagotovljena večja fleksibilnost in odzivni čas. V našem priročnem skladišču imamo vedno na zalogi najpogosteje rabljene rezervne dele in ostali material, prav tako tudi nekaj najbolj popularnih modelov klimatskih naprav.


External link opens in new tab or windowBoniteta odličnosti

Leta 2016 smo prejeli tudi certifikat bonitetne odličnosti. To pomeni, da se naše podjetje uvršča v sam vrh najbolj uspešnih ter kredibilnih in zanesljivih subjektov za upnike. Vsem našim strankam tako posledično zagotavljamo zanesljivost in kakovost naših storitev, predvsem pa kaže certifikat na dolgoročen obstoj podjetja in korektno poslovanje tudi v prihodnosti. Zaupanje in verodostojnost sta danes redki lastnosti in glede na preplet različnih dejavnikov, ki vplivajo na okolje, je danes težko najti zaupanja vreden poslovni subjekt. Naše podjetje se tako lahko pohvali, da spada med 1% slovenskih podjetij z najvišjo bonitetno odličnostjo.


Naš pristojni izvajalec izvensodnih potrošniških sporov (IRPS) je podjetje PERSVET, izobraževanje d.o.o., Tomšičeva 6,1000 Ljubljana, info@persvet.eu ali 041-302-203. External link opens in new tab or windowVizitka podjetja


Ime podjetja:
KLIMATEHNIK d.o.o.
Sedež podjetja:
Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana-Črnuče
(Prisotnost od 8:00 do 16:00 ter po dogovoru)
Telefon:
05/994 01 24 - Bernarda  (tajništvo, ponudbe, termini)
031/655 144 -  (servis)
E-mail:
External link opens in new tab or windowinfo@klimatehnik.si
Internetni naslov:
External link opens in new tab or windowwww.klimatehnik.si
Identifikacijska št.:
SI54236380
Matična št.:
5361001
Dejavnost:
Prodaja klimatskih naprav in toplotnih črpalk, montaža, servis in vzdrževanje