Toshiba je na trgu klimatskih naprav v preteklih tridesetletjih preučila tehnologijo klimatiziranja in postregla s številnimi inovacijami. Njihova prednost je predvsem kvaliteta in zanesljivost brez kompromisov ter skrb za boljšo kvaliteto zraka v prostoru, saj nekateri modeli z uporabo rastlinskih izvlečkov zrak izredno dobro očistijo in dezinficirajo.

 


Je tudi pionir na področju inverterske tehnologije, ki tako omogoča natančno uravnavanje temperature v najkrajšem možnem času brez temperaturnih nihanj in seveda pri nižji porabi električne energije. Toshiba se iz vidika kvalitete in uporabnosti vedno izkaže, saj vse navedeno v specifikacijah tudi dejansko drži in funkcionira. Ponudba obsega osnovnejše inverterske enote  Mirai, nekaj več udobja ponudi Suzumi serija, največ pa lahko pričakujete od Daiseikai klimatskih naprav. Slednja modela sta dočakala tudi nadgradnjo, tako da sta trenutno najbolj sodobna modela Suzumi Plus in Daiseikai 8. Dodatna vizualna oprema za oba nova Toshibina modela je tudi srebrna prednja plošča.

Za komercialno uporabo klimatskih naprav lahko priporočamo predvsem zunanje enote serije RAV Super Digital Inverter - te naprave so namenjene 24-urnemu neprekinjenemu delovanju in so tako primerne za klimatizacijo server sob in raznih laboratorijev.

Naša ocena naprav: 5/5